Miaú

Babaelőadás élő zenével az állatokról, 0-4 éves korig, 20 perc előadás és 20 perc játék. Készült Szutyejev “Miaú” című közismert meséje nyomán.
Előadják: Revuczky Nóra és Sólyom Tamás

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kiskutya. Egy barna szőrű, hosszú fülű kiskutya, aki éppen kedvenc párnáján pihent. Aludt és mindenféle csodálatos dologról álmodott. Álmodott csontocskáról, finom csontocskáról, meg egy labdáról, amivel jókat lehet játszani. Ám egyszer csak valami furcsa hang zavarta meg az álmát…

Az álomszuszék kiskutya sok érdekes állattal találkozik össze a titokzatos nyávogó keresése során. Megismerkedik a félénk kisegérrel, az érces hangú kakassal, a kedvesen zümmögő méhecskével, a hallal (aki csak tátog) és a világ legszebb békájával is. Végül rátalál a cicusra, akitől az éhes nyávogás származott.

Az előadást követő 20 percben további cicákat és egyéb érdekes állatokat keresünk a gyerekekkel. Megnézhetik a bábokat, kipróbálhatják a nekik való hangszereket, megfoghatják az előadás során használt kellékeket, érdekes és puha tárgyakat.  

Az előadás zenéjét Sólyom Tamás írta.

KÉPEK az előadásról. VIDEÓK az előadásról. (youtube linkként és mp4-ben is oda tudom adni)

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

%d blogger ezt szereti: